Lloc i Continguts © 2020

Sobre

Sóc un fotògraf que viu a prop de Barcelona, de vegades construeixo coses amb electrònica relacionada amb la fotografia; i m’agraden les tempestes.

La major part de la fotografia que faig és molt avorrida, és repetitiva, mentre que una o dues coses del mateix en una galeria aquí seria raonable fer una ullada, imagina’t si fos el mateix per a pàgines i pàgines … Per això La majoria de les fotografies aquí són coses personals que no he fet per a clients.

Durant anys vaig ser fotògraf de gira amb Autoput, també vaig rodar molts altres esdeveniments musicals, i estic bastant còmode treballant en condicions que es podrien considerar força complicades.

La fotografia de tempestes, és diversió personal, però és una cosa que trobo relaxant i em sorprèn la gent que se sorprèn que tan bonica es veu una tempesta quan es troba “congelada” en una càmera on l’ull humà no veu realment el que està passant.

Aquest lloc és una acumulació de tres llocs, ja que m’agrada la creació de llocs web, és una cosa que he fet durant anys, però al mateix temps que la majoria de les persones que tinc un mur a l’hora de mantenir-les actualitzades.

Feu una ullada al voltant i reviseu-ho, ja que pot haver-hi algunes actualitzacions més importants amb altres coses interessants, tant als departaments de fotografia com a electrònica.